Bencsik András: Mészáros Lőrinc tényleg tehetséges ember!

Szellemes emberként jellemezte Bencsik András Mészáros Lőrincet, aki szerinte a maga erejéből lett milliárdos.

MN
2017. 04. 04. 9:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiválasztottnak érezheti magát Bencsik András: a Magyar Demokrata főszerkesztője elmondása szerint abban a szerencsében részesült, hogy személyesen készíthetett interjút Orbán Viktor jó barátjával, Mészáros Lőrinccel.

Az öröm szinte szavakba önthetetlen lehetett, de Bencsiknek azért sikerült beszámolnia az élményről: az Echo TV hétfői Sajtóklub műsorában beszélt a Mészáros Lőrinccel való találkozásáról. (A videót a 444-nél dolgozó Czinkóczi Sándor találta.)

Bencsik András szerint a milliárdos felcsúti polgármester tényleg mindent a saját erejéből ért el.

„Abban a szerencsében részesültem ebben az évben, hogy személyesen, egy kollegám társaságában elmehettünk hozzá Felcsútra, és egy nagyinterjút csináltunk vele. Gyerekek, Mészáros Lőrinc tényleg tehetséges ember. Nagyon bízom benne, hogy az a barátság, ami Orbán Viktorhoz fűzi, nem szenved csorbát, ki fog tartani élete végéig. Úgy érzem, hogy nála ki fog tartani, mert nagyon higgadt, derűs, szellemes, jókedvű ember, és ért a pénzhez. Én mindig álmodoztam arról, hogy gazdag szeretnék lenni, de nem értek a pénzhez. Az egy másik tehetség. Ő ért hozzá, ő a maga erejéből lett milliárdos”

– fogalmazott.

Bencsiktől egyébként nem állnak távol az érzelmes megnyilvánulások: a szerző meleg hangvételű cikkben írt már az ifjúság felé nyitó Magyar–Szovjet Baráti Társaságról is – írása a Népszabadság Pártélet című rovatában jelent meg 1986-ban, a cikket később a Mandiner idézte fel.

A higgadt és derűs emberként jellemzett Mészáros Lőrinc egyébként rendőrt hívott volna a sajtó munkatársaira, amiért tudósítani próbáltak a felcsúti önkormányzat március 30-ai nyilvános rendkívüli üléséről.

„Vagy leteszik a kamerát, vagy hívom a rendőrséget” – mondta Mészáros. Végül az ülést megtartották, a rendőrséget pedig nem hívta ki a polgármester.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.