Eltörölték a Figyelő múltját

Felszámolták a Figyelő hetilap online archívumát, csak az aktuális szám látható a rovatban.

MN
2017. 04. 06. 18:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány hónappal azután, hogy az ’56-os miniszteri biztos, Schmidt Mária áron alul megszerezte a Figyelőt, váratlanul eltűnt a gazdasági hetilap teljes online archívuma, az oldalra kattintva csak az aktuális, áprilisi lapszám ajánlója olvasható.

Ezzel a 60 éves hetilap digitális öröksége is eltűnt a Figyelő honlapjáról. A lap persze nem pontosan ugyanaz már, mint régen volt: a Schmidt Mária ’56-os miniszteri biztos, majd Lánczi Tamás megjelenésével kormányközelivé váló újság már új ars poeticájában sem függetlenségre törekvő, semleges médiumként határozza meg magát.

Az online múlt teljes eltörlését a 444.hu vette észre. Mint megjegyzi, éppen Schmidt Mária állíttatott nemrég az 1956-os eseményekre emlékeztető táblákat Elfelejtettük volna?szöveggel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.