Fidesz: A Soros-szervezetek titkolóznak vagyonukról és ügynökeikről

Halász János szóvivő nemzetbiztonsági kérdéseket is emleget.

MTI
2017. 04. 23. 11:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fidesz szerint a „Soros-szervezetek titkolóznak a vagyonukról és az általuk pénzelt emberekről, ügynökökről; miközben másoktól átláthatóságot követelnek, saját működésüket egyáltalán nem akarják átláthatóvá tenni”.

Halász János, a kormánypárt parlamenti frakciójának szóvivője fogalmazott így vasárnap Budapesten tartott sajtótájékoztatóján, hangsúlyozva: „ez nem pusztán kétszínű és hazug magatartás, de komolyan felvet nemzeti szuverenitási és nemzetbiztonsági kérdéseket is”.

Kiemelte, a „Soros-hálózathoz tartozó Társaság a Szabadságjogokért” és a Transparency International, „amely csak a nevében átlátható”, valamint a Magyar Helsinki Bizottság is „összehangoltan megtagadta” a Magyar Hírlap közérdekűadat-igénylését.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.