Gyanús ingatlaneladás miatt kutakodik az Együtt

Ha mindez beigazolódik, a párt a rendőrséghez fordul.

MN
2017. 04. 01. 11:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mindössze 140 millió forintért cserélhetett gazdát a nyíregyházi Szarvas Irodaház: Lövei Csaba, az Együtt helyi önkormányzati képviselője szerint a csütörtöki közgyűlésen elhangzottak alapján az állampárt egykori székházát bőven áron alul értékesíthették. A megkérdezett szakértők szerint a számos irodahelyiséget tartalmazó épület legalább félmilliárd forintot ér.

Lövei a Hír TV-nek azt mondta, ha az elhangzott információk igazak, a párt a rendőrséghez fordul, hogy hivatalból indítsanak eljárást az ingatlaneladás ügyében.

„Utánajárunk, hogy ez megfelel-e a valóságnak, ezért kérdéssel fordulunk Seszták miniszter úrhoz. Amennyiben ez az eladási ár megfelel a valóságnak, akkor felhívjuk a figyelmét a nyomozóhatóságoknak, hogy hivatalból indítsanak eljárást, hiszen itt az adófizetők pénzét, az állam vagyonát elkótyavetyélték” – fogalmazott a politikus.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.