Gyorsított eljárás vár a szovjet emlékművet összefestékezőkre

72 órás őrizetbe vették őket.

MN
2017. 04. 18. 8:59
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

72 órás őrizetbe vették Komáromy Gergőt és Kiripolszky Csongort, miután lufikba csomagolt vízalapú festékkel dobták meg a Szabadság téri szovjet emlékművet – írja a 444.

„Mindkét fiút 72 órás őrizetbe vették garázdaság szabálysértés elkövetéskor tetten ért gyorsított bírósági eljárás lefolytatásának céljából” – tudta meg közeli hozzátartozójuktól a portál.

Már éjszaka átszállították őket a Gyorskocsi utcába, bár akkor az előadó rendőr főhadnagy még szerdai tárgyalásról tudott, végül azokat már ma, kedden megtartják. Mindkettejüket a TASZ ügyvédje fogja képviselni – teszi hozzá a 444.

Csütörtökön Gulyás Mártont és társát ítélték gyorsított eljárásban 300, illetve 200 óra közérdekű munkára, miután a lex CEU aláírása után festékes flakont próbáltak dobni a Sándor-palotára.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.