Gyurcsány bizonyítaná, hogy Orbánt Moszkvából zsarolják

A DK elnöke szerint kínos információkkal rendelkeznek az oroszok a miniszterelnökről.

MN
2017. 04. 21. 18:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A volt kormányfőt az ATV-ben a békéscsabai fórumán elhangzottakkal kapcsolatban kérdezte Rónai Egon. Gyurcsány Ferenc Békéscsabán úgy fogalmazott: „azért lett a mostani miniszterelnök egykori oroszellenesből Putyin elnök legfőbb pártfogója, mert az orosz elnöknek olyan bizonyítékai vannak Orbán Viktor ellen, amivel a kormányfő zsarolhatóvá vált”. Gyurcsány Ferenc a stúdióban a műsorvezető kérdésére megerősítette: „Igaza van, tudok valamit, hogy szembesítették Orbán miniszterelnököt bizonyos tényekkel, dokumentumokkal, amelyek meglehetősen kínosak őrá nézve ahhoz, hogy legalábbis ötször megfontolja, hogy teljesítse-e Putyin elnök kérését”. Majd leszögezte: ha beperlik a kijelentéseiért, akkor egy igazságszolgáltatási folyamatban be tudja bizonyítani, hogy igaza van.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.