Havasi: Orbán Viktor nem költözik a Várba

Hanem majd az, akinek a választók bizalmat szavaznak jövőre.

MTI
2017. 04. 21. 17:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A miniszterelnök nem költözik a Várba, saját családi háza van, rezidenciát sem vesz igénybe, arról pedig a választók döntenek majd, hogy kinek a munkahelye lesz a Karmelita kolostor – reagált Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-nek arra, hogy a Párbeszéd aktivistái a felújítás alatt álló budavári épületnél demonstráltak a beruházás ellen.

A miniszterelnök elégedett a jelenlegi munkahelyével, büszke arra, hogy az ország, sőt egész Európa egyik legszebb épületében dolgozhat – mondta a sajtófőnök.

A Miniszterelnökség és a Miniszterelnöki Kabinetiroda az Országgyűlés kifejezett kérésére hagyja el az Országházat – húzta alá, hozzátéve: ebben a parlamenti ciklusban a miniszterelnök és a kormány irodái még az Országházban maradnak.

Havasi Bertalan elmondta: a jövő évi választáson a magyar emberek el fogják dönteni, hogy kinek a munkahelye lesz a most felújítás alatt álló épületegyüttes.

Megjegyezte: az odaláncolást nem igazán tartja célravezetőnek, „mert ha az ellenzéki politikusok mindenhova odaláncolják magukat, akkor hogyan fognak indulni a választáson?”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.