„Indítsuk be Magyarországot!” – üzeni a Momentum a plakátjairól

Pozitív üzenettel szállt be a párttá alakuló szervezet a kampányba.

MN
2017. 04. 12. 12:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Indítsuk be Magyarországot” – ezzel a szlogennel szállt be a Momentum Mozgalom a plakátkampányba. A párttá alakuló szervezet egy nap alatt több mint négymillió forintot kapott szimpatizánsaitól az országos pozitív kampányára.

A Momentum honlapján azt írja: az olimpiai népszavazási kampányban már megmutatták a közösségi támogatás erejét. Úgy vélik, szerény adományokkal is lehet nagy sikereket elérni. Vasárnap éjjel pedig megkezdték a kormány „Állítsuk meg Brüsszelt” plakátjainak kijavítását, amelyről bővebben itt írtunk.

A támogatóiktól most azt kérik, hogy kisebb-nagyobb pénzösszegekkel járuljanak hozzá az akciójukhoz. Mint írták, ötezer forintból már egy kisebb hirdetési felület, míg nagyjából ötvenezer forintból már egy óriásplakát is finanszírozható. A szervezet célja pedig az, hogy minden megyében legyenek plakátjaik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.