Indul a Fidesz.ru és a Jobbik.ru – kampányol a Momentum

Az Index értesülése szerint a még nem működő site-ok a május elsejei demonstráció kellékei lesznek.

MN
2017. 04. 13. 16:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Index egyik olvasója jelezte a portálnak, hogy a Momentum 2017. április 10-től egy évre bejegyeztette a Fidesz.ru, a Jobbik.ru, és a Kormany.ru domaineket a Rucenter nevű orosz szolgáltatónál.

Gerencsér Mária, a Momentum sajtósa a portál kérdésére azt mondta, hogy az oldalaknak a párt május 1-jére szervezett, Európához tartozunk! című demonstrációjához van közük, mert szerinte lassan választanunk kell, hogy Európához vagy Oroszországhoz tartozunk-e – fogalmazott.

Az egyelőre még nem üzemelő oldalakról Gerencsér többet nem árult el, csak annyit mondott, hogy a Fidesz, a Jobbik és a kormány orosz kapcsolatairól fognak szólni, és idővel minden ki fog derülni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.