Járdarepedést fugáztak a kétfarkúak, intézkedett a rendőrség

A hírről saját Facebook-oldalán számolt be az MKKP.

MN
2017. 04. 29. 17:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Járdarepedés fugázásáért intézkedik a kaposvári rendőrség – írja Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. – Talán érdemes megemlíteni, hogy a rendőrök folyamatosan azt hazudták, hogy nem szabad őket lefotózni. Szori, sajnos szabad. Ez még mindig nem Oroszország – áll a posztban. 

A képeken látható, hogy a csatornafedél körüli repedéseket javították, amikor a rendőrök leállították őket. 

A kétfarkúak akciói miatt már rendeletet is módosítottak a városban. Kaposvár közgyűlése az együttélés szabályairól szóló helyi rendeletet módosította, amellyel megtiltja a járdák, utak lefestését. A jogszabály-módosításra sokak szerint azért került sor, mert a Magyar Kétfarkú Kutya Párt előszeretettel festi össze a járdákat.

Az ülésen ugyanakkor a képviselők nem győzték hangsúlyozni, hogy nem a „kutyapártról” és nem a véleménynyilvánítás szabadságának korlátozásáról szól a szigorítás, hanem a hosszú évtizedek alatt, rengeteg pénzből létrehozott közvagyon megvédéséről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.