Juhász lemondott belvárosi képviselői tisztségéről

Hangos megmozdulást szervez Áder beiktatására az Együtt.

MN
2017. 04. 29. 6:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lemondott a belvárosi képviselői tisztségéről Juhász Péter, a jövőben kizárólag a pártelnöki teendőire akar koncentrálni, ezért adja át a képviselői helyét az V. kerületben – mondta el az Együtt elnöke az Indexnek.

Juhász már korábban is utalt arra, hogy gondolkozik a belvárosi lemondásán. Mivel a baloldali listáról jutott be, nem kell időközi választást rendezni, utódja az Együtt helyi politikusa, Nádas Ágnes lesz – teszik hozzá.

Juhász szerint a belvárosi ingatlanügyekről „nem lehet több bőrt lehúzni”. Azt mondta, hogy a korrupció feltárásához nem a képviselői tisztsége révén jutott, „az ügyekre eddig is a lakók hívták fel a figyelmemet, és ez ezután is változatlan, mindenki számára elérhető a személyes telefonszámom”.

Hozzátette, „már megmutattam, hogy működik ez a korrupt fideszes rendszer, ma az a feladatom, hogy mindenütt az országban megmutassam, ezzel erősítsem az Együttet, és hogy új alternatívát kínáljak a választóknak”. Juhász azt ígérte, hogy Orbán fütyülését is folytatni fogják.

A párt Áder János ellen is szervez egy hangos megmozdulást: Juhász Péter Facebook-oldalán közölte, hogy a párt Áder János elnöki beiktatása alatt, május 8-án a Kossuth téren hangos üzenetekkel fog tiltakozni.

„A te hangodtól is zeng majd az Országház, ha felveszel egy rövid, egy-két perces üzenetet, és elküldöd nekünk” – írták, hozzátéve: ott leszünk az eskütételkor, és hangszórón keresztül eljuttatjuk neki üzeneteinket.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.