Juhász vitára hívta Orbánt

Arra kéri a miniszterelnököt, hogy „ne fusson el gyáván”.

MN
2017. 04. 01. 10:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Vitára hívtam Orbán Viktort. Ha már úgyis konzultálni akart. Ha már szerinte is fel kell vennie a kesztyűt az ellenzékkel. Ha már úgyis artikulálatlan véleménykifejezésnek tartja a sípolást” – írja Facebook-oldalán Juhász Péter, az Együtt elnöke, hozzátéve: itt az ideje, hogy a miniszterelnök leüljön, és értelmes vitában próbálja megvédeni álláspontját.

Juhász mindezt egy, a képviselői irodaház előtt készült videón jelentette be. Mint mondta, szeretné jelezni Orbánnak, hogy nem csupán hajlandó leülni vele vitázni, hanem kéri, hogy vállalja ezt, „ne fusson el gyáván”. „Hogyha nem vállalja, akkor teljesen egyértelműen ismételten hazudott, nem vállalja azt a szembesítést, amire egyébként gyakorlatilag évtizedek óta nem volt példa” – fogalmazott.

„Bárhol, bármikor hajlandó vagyok ütköztetni az álláspontunkat, és visszajelzést adni neki, gyakorlatilag bármilyen körülmények között” – szögezte le Juhász.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.