Lezárják fél Budapestet

A lezárások a közösségi közlekedési járatok menetrendjét is érintik.

MTI
2017. 04. 22. 12:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Közlekedési Központ szombati, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint szakaszosan és időszakosan lezárhatják a Teréz körutat, az Erzsébet körutat, a Rákóczi utat és a Károly körutat 14 és 16 óra között a demonstráción résztvevők számának függvényében.

A lezárások miatt fennakadás lehet a 4-6-os, a 47-es, a 48-as és a 49-es villamos, a 4-6 villamospótló, az M2A állomáspótló és az 5-ös, a 7-es, a 7E, a 8E, a 9-es, a 15-ös, a 16-os, a 105-ös, a 110-es, a 112-es, a 115-ös, a 133E és a 178-as autóbusz, valamint a 70-es, a 74-es és a 78-as trolibusz közlekedésében.

Szombat délután és este az I Bike Budapest kerékpáros felvonulás miatt is jelentős korlátozások lesznek, 15 órától gyülekeznek a résztvevők a Szabadság téren, és várhatóan 2-3 órás forgalomkorlátozásra kell számítani városszerte. A felvonulás a Szabadság térről indulva a kis utcákon át a pesti alsó rakparton, a Közraktár utcán, a Petőfi hídon, az Irinyi József utcán és a Karinthy Frigyes úton keresztül eléri a Móricz Zsigmond körteret. Innen a Bartók Béla úton, a Szent Gellért rakparton, az Attila úton, a Váralagúton és a Lánchídon át a Széchenyi István térre érkeznek, majd a József Attila utca – Andrássy út – Hősök tere érintésével a Városligetben végződik a felvonulás.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.