Luxusvitorlásokat szerez be a honvédség

Luxusvitorlásokkal hódítja meg a magyar tengert a honvédelmi tárca, a hajók Balatonakarattyán szolgálnak majd.

MN
2017. 04. 24. 11:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyon kényelmes, fényűző kivitelezésű vitorlásokat szerez be a Honvédelmi Minisztérium: a Gyömbér Béla nevű blog vette észre, hogy a tárca mahagóni beépítésű, kajüttel, kárpitozott fekvőhellyel ellátott hajókat vásárolna, amiken UV-álló naptető és füstszínű ablakok védik majd az utasokat az erős napfénytől – és a kíváncsi tekintetektől.

A blogoldal szerint ráadásul a közbeszerzési ajánlat feltételei nagyban megfelelnek a Vega Yachtsport Kft. által forgalmazott, Balaton 25 elnevezésű vitorlás brosúrájában található leírásnak. A Balaton 25 vitorlás egyébként darabonként 27 813 euróba, vagyis nagyjából 8,7 millió forintba kerül – idézi a cikket a Magyar Narancs.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.