Május 27-én választ miniszterelnök-jelöltet az MSZP

A párt elnöke közölte: Botka László vállalta a jelöltséget.

MN
2017. 04. 24. 14:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MSZP május 27-ei kongresszusa megválasztja a párt miniszterelnök-jelöltjét – írja az MTI. A beszámoló szerint Molnár Gyula az országos elnökség ülése utáni sajtótájékoztatón elmondta, a kongresszus elfogad egy dokumentumot is, amely ajánlat lesz a magyar társadalomnak. A dokumentum ajánlatot és nem diktátumot tartalmaz majd – jegyezte meg.

Botka László szegedi polgármester vállalta a jelöltséget – közölte a pártelnök.

Hozzátette: a miniszterelnök-jelölt megválasztásával egy időben lehetőséget kap arra, hogy elmondja véleményét a 106 egyéni országgyűlési képviselőjelöltről és a listáról.

Molnár Gyula közölte, az elmúlt egy hónapban tartott utcafórumokon kiderült, az MSZP Tegyünk igazságot! Fizessenek a gazdagok! szlogenű programja utat talált az emberekhez. A program iránt nemcsak a baloldali, hanem a fideszes és jobbikos választók is érdeklődnek – tett hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.