Momentumos esernyő védte a Fidelitas trolljait

Kormányközeli aktivisták jelentek meg a Momentum angyalföldi fórumán –bejönni nem akartak a rendezvényre, esernyő viszont nem volt náluk.

MN
2017. 04. 20. 5:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Momentumos segítségre szorultak a Fidelitas aktivistái, akik az ellenzéki párt szerdai, Angyalföldön tartott fórumát próbálták a jelek szerint meghackelni – kevés sikerrel, ráadásul kölcsönesernyő nélkül bőrig áztak volna a hideg esőben, derül ki az ellenzéki párt Facebook-oldaláról.

 „Trollkodni jöttek a fidelitasosok a fórumunkra, de mi nem hibáztatjuk őket. Majd megértik, hogy párbeszédre van szükség. Addig is esernyőt tartottunk föléjük, hogy ne ázzanak meg” – kommentálta a történteket a Momentum.

A Fidelitas egyes tagjai már korábban is felbukkantak a momentumos országjárásokon: a pártszíneket nem mindig vállaló kormányközeli fiatalok Szegeden, Komáromban is molinókkal, hangosbeszélőkkel tiltakoztak a momentumos fórumok ellen.

Legtöbbször Mécs Jánosnak azt a vidékiekről szóló, önironikus pamfletjét kérték számon, amelyről a szerző többször is elmondta, hogy csak egy vicc.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.