NVI-balhé: Kubatov mögött tűnt fel az egyik kopasz

A Fradi Security mellényében feszített az Eurokupa döntőjén.

MN
2017. 04. 24. 7:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Fradi állítja, hogy a biztonsági cégének semmi köze nincs azokhoz a kopaszokhoz, akik tavaly februárban felsorakoztak a Nemzeti Választási Iroda bejárata előtt – csakhogy az egyikük a Fradi Security mellényében most is ott állt Kubatov Gábor mögött, amikor a Fradi vízilabdacsapata április 5-én megnyerte az Eurokupa döntőjét – szúrta ki a 444. Mint írja, a férfi a meccsen a Fradi Security sorszámozott mellényét viselte 502-es számmal.

Tavaly felmerült, hogy a népszavazási mappákat lengető erőemberek valójában Kubatov Gáborhoz kötődnek, mivel a Fidesznek nagyon rosszul jött volna egy boltzárról szóló népszavazás. A botrány után még képek is előkerültek arról, ahogy közülük ketten a Fradi Security mellényében feszítenek egy kézilabda-mérkőzésen – teszi hozzá a 444. Kubatov titkára a botrány után az Indexnek azt mondta, megvizsgálták, és bizonyossá vált, hogy a választási irodánál lévők közül senki nem tagja sem a biztonsági cégnek, sem más fradis vállalkozásnak.

Egyelőre egyébként úgy tűnik, nem kell bíróság elé állniuk azoknak a kigyúrt, kopasz fiatalembereknek, akik még tavaly megakadályozták Nyakó Istvánt, hogy elsőként adhasson le népszavazási kezdeményezést.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.