időjárás 4°C Virág 2022. november 26.
logo

NVI-balhé: Kubatov mögött tűnt fel az egyik kopasz

MN
2017.04.24. 07:06

A Fradi Security mellényében feszített az Eurokupa döntőjén.

A Fradi állítja, hogy a biztonsági cégének semmi köze nincs azokhoz a kopaszokhoz, akik tavaly februárban felsorakoztak a Nemzeti Választási Iroda bejárata előtt – csakhogy az egyikük a Fradi Security mellényében most is ott állt Kubatov Gábor mögött, amikor a Fradi vízilabdacsapata április 5-én megnyerte az Eurokupa döntőjét – szúrta ki a 444. Mint írja, a férfi a meccsen a Fradi Security sorszámozott mellényét viselte 502-es számmal.

Tavaly felmerült, hogy a népszavazási mappákat lengető erőemberek valójában Kubatov Gáborhoz kötődnek, mivel a Fidesznek nagyon rosszul jött volna egy boltzárról szóló népszavazás. A botrány után még képek is előkerültek arról, ahogy közülük ketten a Fradi Security mellényében feszítenek egy kézilabda-mérkőzésen – teszi hozzá a 444. Kubatov titkára a botrány után az Indexnek azt mondta, megvizsgálták, és bizonyossá vált, hogy a választási irodánál lévők közül senki nem tagja sem a biztonsági cégnek, sem más fradis vállalkozásnak.

Egyelőre egyébként úgy tűnik, nem kell bíróság elé állniuk azoknak a kigyúrt, kopasz fiatalembereknek, akik még tavaly megakadályozták Nyakó Istvánt, hogy elsőként adhasson le népszavazási kezdeményezést.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.