„Tarlós-sávot” festettek fel Juhászék Óbudán

A főpolgármester a párt szerint csak akadályozza Budapest közösségi közlekedését.

MN
2017. 04. 30. 7:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Tarlós-sáv” feliratot festettek fel az Együtt politikusai – Juhász Péter, Pataki Márton, Vajda Zoltán, Spät Judit és Szigetvári Viktor – vasárnap kora reggel Óbudán, a Komjádi uszoda előtt a felmart „BUSZ” feliratok helyére.

Juhász Péter, az Együtt elnöke szerint a főpolgármester „kénye-kedve szerint megszünteti a buszsávokat, hátrányba hozza a villamosokat, ahelyett hogy fejlesztené a közösségi közlekedést”.

A politikus minderről egy videót is közzétett Facebook-oldalán, melyben közölte: a tömegközlekedők itt már nem részesülnek előnyben az autókban ülőkkel szemben, a buszon ülők ugyanúgy a dugóban fognak állni. Hozzátette: a cél, hogy akik a dugóban állnak, tudjanak róla, hogy Tarlós István az, aki nem fejleszti Budapest közösségi közlekedését, hanem inkább akadályozza azt.

A párt szerint inkább P+R parkolókat kellene építeni, azonban erre csak a költségvetés minimális részét fordítják.

Az Együtt közölte: felszólítja Tarlós Istvánt, hogy vonja vissza a közösségi közlekedést hátrányba hozó intézkedéseit, egyben valljon színt, az egészet csak azért csinálja-e, hogy könnyebben beérjen a munkába. A „főpolgármester e heti intézkedései – a buszsáv megszüntetése a Komjádi előtt, illetve a nagykörúti villamosbarát lámpaprogram eltörlése – tönkreteszik Budapest közlekedését” – szögezték le.

 

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.