Újabb osztrák síhotel esett ki Mészáros zsebéből

Észvesztő tempóban fejlődnek Mészáros Lőrinc külföldi beruházásai, talán ő sem vette még észre, hogy újabb szállodája nyílt Ausztriában.

MN
2017. 04. 05. 7:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Külföldön is nagy elánnal terjeszkedik Felcsút milliárdos polgármestere, az energetikai és gyárberuházások mellett az osztrák turisztikai piacra is próbál betörni: az Index hétfőn írta meg, hogy vállalata, az Opimus Murauban síhotelt üzemeltet, a Relax Resortot – a portál viszont szerdán egy újabb, Mészáros Lőrinchez köthető síparadicsomot talált a településen. A Kreischberg lábánál fekvő Hotel Ferient annak ellenére nem nehéz összekapcsolni Mészárossal, hogy ennek nincs különösebb nyoma a hírekben. A szálloda honlapján ugyanis ugyanannak az osztrák cégnek az elérhetősége van megadva, mint a már ismert helyi hotel, a Relax honlapján. A neve Relax Gastro & Hotel GmbH.

Egy osztrák cégismertető honlap szerint a hotelt tavaly novemberben alapították, 63 alkalmazottja van, a tevékenysége pedig „a háromcsillagos Ferien és a négycsillagos Relax Resort hotelek vezetése Kreischbergben”. Az osztrák cég tulajdonosa 100 százalékban a magyar Hunguest Hotels Zrt., ügyvezetője a Mészáros-féle hazai szállodabizniszekből ismert Schmidl Péter.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.