Vajnáék bevették Debrecent is

Az Andy Vajna tulajdonában lévő Rádió 1-hez csatlakozik a Debrecen Rádió FM 95.

MN
2017. 04. 11. 12:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Andy Vajna tulajdonában lévő Rádió 1-hez csatlakozik a Debrecen Rádió FM 95, erről hivatalos közlemény érkezett a Debreceni Vagyonkezelő Zrt.-től  – adta hírül a Debrecen.offmedia.hu portál. A hírről először a Civishír számolt be. „A Debrecen Városi Televízió Kft. még tavaly októberben alakult át és kapott új nevet, innentől kezdve Médiacentrum Debrecen néven működik. A társasághoz tartozó Debrecen Rádió FM 95-ről már régóta pletykálták a városban, hogy az Andy Vajna tulajdonába tartozó Rádió 1-hez kerülhet át” – idézte fel a portál.

A vagyonkezelő hivatalos közleménye szerint – írják – a váltás június elsején történik meg, és az eddig megszokott reggeli műsor helyét is átveszik Sebestyén Balázsék. A rádióban félóránként a legfontosabb helyi híreket fogják bemondani, délelőtt 10 és 12 óra között pedig jól megszokott helyi műsorok és műsorvezetők várják a hallgatókat. Arra nem tért ki a vagyonkezelő közleménye, hogy a változás jár-e például létszámleépítéssel.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.