A Fidesz behúzta Gyulát

Időközi képviselő-választást tartottak a településen.

MN
2017. 05. 21. 19:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kiss Szabolcs, a Fidesz–KDNP jelöltje nyerte Gyulán a vasárnapi időközi képviselő-választást, amelyet a korábbi fideszes képviselő, Balogh Lajos váratlan halála miatt kellett kiírni.

Becsyné Szabó Márta jegyző az MTI-nek elmondta: a 2662 választásra jogosult állampolgárból 978-an vettek részt a szavazáson, ketten adtak le érvénytelen voksot. A részvételi arány 36,7 százalékos volt.

Kiss Szabolcsra 549-en, Bagi Csillára, a Gyulai Városbarátok Köre jelöltjére 387-en, Kiss Ibolya Brigittára, a Haza Nem Eladó Mozgalom párt jelöltjére 31-en, a Magyar Munkáspárt színeiben induló Dandé András Endrére 9-en szavaztak.

Máthé Zoltán, a DK jelöltje és a függetlenként induló Megyeri György Roland pénteken visszalépett az indulástól – mondta a jegyző.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.