A Jobbik feljelentést tesz a várbeli botrány ügyében

Az átvilágítás „megmutatta, hogyan is működnek hazánkban a nagyberuházások” – közölte a párt.

MN
2017. 05. 31. 11:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Feljelentést tesz a Jobbik a budai Vár és a Várkert Bazár szabálytalan üzemeltetése miatt – közölte a párt.

Közleményükben azt írják, felháborítónak tartják, hogy éveken keresztül fejlesztés fedőnéven a gyanú szerint hűtlen kezelés és hivatali visszaélés is történt a budai Várban folyó munkálatok kapcsán. „A közvélemény elől eltitkolni szándékolt átvilágítás megmutatta, hogyan is működnek hazánkban a nagyberuházások: a kiválasztott fideszesek saját maguknak, a családjuknak és a haverjaiknak gátlástalanul játsszák ki a közpénzt, megkárosítva a magyar embereket” – teszik hozzá.

Azt írják, a Jobbik 2018-as kormányra kerülése esetén valódi elszámoltatást fog végrehajtani, hiszen a korrupció mára a kormány működésének lételemévé vált. „Jelen esetben is követeljük a politikai és a jogi felelősségre vonást is” – olvasható a közleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.