Csőtörés volt a fővárosban, háromszáz lakásban nincs víz

Késő estére állhat vissza a szolgáltatás a Hidegkúti úton. Ötszáz embert érint.

MTI
2017. 05. 19. 18:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kisdi Máté a Fővárosi Vízművektől kapott tájékoztatás alapján azt mondta, késő estére állhat helyre a vízszolgáltatás a környéken.

A csőtörés miatt nagy mennyiségű víz tört fel az aszfalt alól a Hidegkúti út Szarvashegy utca és Máriaremetei út közötti szakaszán. A víz alámosta az úttestet, befolyt több kertbe, de házakat nem rongált meg.

A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt írta, a vízművek szakemberei egy főnyomócső elzárásával megszüntették a vízfolyást, azonban az úttest jelentősen megrongálódott, ezért a Hidegkúti utat mindkét irányban lezárták.

A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán közölte, a 64-es, a 64A, a 164-es és a 264-es autóbusz a Solymári elágazás és a Szarvashegy utca között nem közlekedik a Hidegkúti út lezárása miatt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.