Gyurcsány nem megy el a meghallgatásra, mert Orbán sem

A nemzetbiztonsági bizottságban a kormányfő állítólagos orosz zsarolhatóságáról kérdezték volna őket.

MN
2017. 05. 10. 7:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem megy el a parlament nemzetbiztonsági bizottságának szerdai ülésére Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke, akit Orbán Viktor miniszterelnök állítólagos orosz zsarolhatóságáról kérdezett volna a testület. Gyurcsány korábban azt állította: látott egy bankszámlakivonatot, amivel a jelenlegi kormányfőt sakkban tarthatják Moszkvából, konkrét bizonyítéka ugyanakkor nincs.

A DK elnöke a Hír TV-nek azt mondta: a bizottsági ülésen azért nem vesz részt, mert Orbán Viktor sem fog elmenni. Eredetileg jó ötletnek tartotta a meghallgatást, de a bizottság szocialista elnökétől, Molnár Zsolttól megtudta, hogy Orbán nem válaszolt a meghívásra, a testület fideszes alelnöke, Németh Szilárd pedig azt mondta, hogy nem fog elmenni a miniszterelnök.

Gyurcsány állítólag a jövő héten, négyszemközt osztja meg információit a bizottság elnökével.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.