Hatvannégy vármegyés különítmény járt az Auróránál

Egyenpólós fiatalok fújták tele Soros-ellenes feliratokkal a józsefvárosi Auróra klub bejáratát – szerintük ezzel leleplezték a szórakozóhelyet.

MN
2017. 05. 02. 15:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Keménynek szánt videót készítettek a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagjai arról, ahogy május elsején megkeresik és összefirkálják a józsefvárosi Auróra klub bejáratát. Bár a klub nyitva volt, a vármegyés különítmény nem vette a fáradságot, hogy bent is körülnézzen.

A hat, vármegyés egyenpólót és acélbetétes bakancsot viselő férfi azért graffitizte, ragasztotta tele az Auróra kapuját, hogy felhívják a figyelmet a szerintük liberális és deviáns „Soros-klubra”, ahol szerintük a nemzetbiztonsági kockázatot is kimerítő programok zajlanak, például itt szervezik a Budapest Pride eseményét.

„Ezzel a villámlátogatással üzenjük nekik, hogy távolról sem érinthetetlenek. Ahogy időnk engedi ismét beköszönünk majd” – üzenik videót kísérő cikkben.

A bulihelyszínként is funkcionáló Auróra egyébként több civil szervezetnek ad otthont és teret, köztük a Roma Sajtóközpontnak, a nyolcadik kerületi cigány gyerekek képzését segítő Láthatatlan Tanodának. Támogatóik között ott van a Soros Györgyhöz köthető Nyílt Társadalom Alapítványok, ezért is kerülhettek a HVIM célkeresztjébe.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.