Havas Henrik képviselőjelöltként indul Kisorosziban

A műsorvezető nem kampányol, mert nincs rá szüksége, hiszen őt állítólag mindenki ismeri.

MN
2017. 05. 13. 9:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Független képviselőjelöltként indul Kisorosziban a vasárnapi időközi választáson Havas Henrik műsorvezető – írja a Blikk. Havas a lapnak azt állította: egyáltalán nem kampányol, hiszen őt mindenki ismeri, nem kell bemutatkoznia. Az induláshoz szükséges ajánlásokat is úgy szedte össze, hogy otthagyta az ívet egy boltban, majd pár óra múlva már meg is volt a kellő számú aláírás.

A Szentendrei-sziget északi csücskében fekvő Kisorosziban a képviselő-testület önfeloszlatása miatt írtak ki időközi választást. Havas nem árulta el, kire szavaz a négy polgármesterjelölt közül, képviselőként nyilván önmagára voksol. A négyfős testületbe egyébként 15-en akarnak bejutni, Havas nem tudta megmondani, mennyi esélye lehet.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.