Kubatov: Soros 800 millió dollárral támogatja a migrációt

A Fidesz pártigazgatója szerint ki kell deríteni, melyek azok a civil szervezetek, amelyek segítik a migránsokat.

MN
2017. 05. 09. 19:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Álljunk ki Magyarországért, mert ha a magyar érdekeket nem védjük meg, nem fogja helyettünk megvédeni senki – mondta az MTI beszámolója alapján a Fidesz pártigazgatója a kormány nemzeti konzultációs sorozatának szentendrei állomásán. Kubatov Gábor beszélt arról is, hogy a Soros György által támogatott civil szervezetek segítik a migrációt, és azt kell kideríteni, hogy melyek ezek, és miért csinálják. Hozzátette: tudomása szerint Soros György 800 millió dollárt áldoz a migráció támogatására.

A pártigazgató a Vizes Nyolcas Szentendrei Uszoda és Szabadidőközpontban tartott előadásában arról is szólt: eddig 1 millió 130 ezren küldték vissza a konzultációs kérdőíveket, ami azt jelenti, hogy olyan kérdéseket sikerült feltenniük, amelyek érdeklik az embereket. Ilyen a bevándorlás, a rezsicsökkentés és a munkahelyteremtés témája, amelyben más álláspontot képvisel Brüsszel és a magyar kormány.

Azt azonban már nem Kubatov teszi hozzá, hogy nemcsak levélben lehet konzultálni a kormánnyal, hanem online is. Ám a kormányzati oldal könnyen kijátszható. Korábban megírtuk, hogy érvényes e-mail címek segítségével bárki annyi levelet küldhet el, amennyit nem szégyell.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.