Letiltotta a Facebook a KDNP-t

A cég nem árulta el, miért tette elérhetetlenné a párt oldalát.

MN
2017. 05. 31. 13:21
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint érthetetlen és felháborító, hogy a Facebook szerdán „cenzúrázta” és elérhetetlenné tette a párt közösségi oldalát.

A kisebbik kormánypárt közleményében azt írta: nem tudja, mi állhat a döntés hátterében, hacsak nem az, hogy az utóbbi időben olyan pozitív tartalmak jelentek meg az oldalon, amelyek szembemennek „a mainstream média hangzatos szólamaival”, kiállnak a hagyományos családmodell, az élet feltétlen tisztelete mellett, illetve felhívják a figyelmet a közel-keleti keresztényüldözés tényére.

A párt bízik abban, hogy a Facebook nem alkalmaz kettős mércét, és biztosítja a sajtószabadság feltételeit egy demokratikusan működő párt számára is – hangsúlyozták a közleményben.

Április közepén arról írtunk, hogy a 888.hu oldalát tiltotta le a Facebook. Az ügy érdekessége, hogy semmilyen információt nem közöltek a portállal arról, miért tették elérhetetlenné az oldalukat. A 888.hu-hoz hasonlóan a közösségi oldal a KDNP-nek sem árulta el, hogy mi áll a háttérben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.