Megérkezett a nyár és a 30 fokos meleg

Napos, száraz és meleg idő várható, szerdától pedig már nyári záporok is lehetnek.

MN
2017. 05. 29. 4:07
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) előrejelzése szerint hétfőn napos, száraz idő várható általában kevés fátyol- és gomolyfelhővel. A déli, délnyugati szél napközben megélénkülhet. A hőmérséklet délután 26 és 30 fok között valószínű. Késő estére 19 és 24 fok közé hűl a levegő.

Kedden a gomoly- és fátyolfelhők mellett többnyire napos idő várható, legfeljebb északon fordulhat elő néhol záporeső. A déli, délnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 9 és 15, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 32 fok között alakul.

Szerdán a napos időt követően erőteljes gomolyfelhő-képződés várható, kezdetben északnyugaton, majd délután másutt is egyre több helyen valószínű zápor, zivatar. Az északnyugatira forduló szél élénk, helyenként erős lesz, illetve zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 33 fok között várható.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.