Megvadult méhek a gyereknapon

Akár Hitchcock-filmet is forgathattak volna Síkfőkúton.

MN
2017. 05. 28. 17:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Méhek szálltak meg egy parkolót az Egerhez közeli Síkfőkúton, ahol egy méhész helyezte el kaptárait. A közelben gyermeknapi rendezvényt tartottak, és a méhek a rendezvény parkolóját választották hasznos tevékenységükhöz – számolt be a 24.hu az Agria TV-re hivatkozva.

A férfi később odébb vitte a kaptárait, de a méhek ismét a parkolóban kezdtek el gyűjtögetni. Kihívták a tűzoltókat, akik először hideg vízzel próbálták megfékezni a rovarokat, amelyek a kaptár hiánya miatt megvadultak. Az időközben elszállított és újra kiengedett méhek is visszatértek. Az önkormányzat a biztonság kedvéért allergiagyógyszert rendelt a helyszínre méhcsípés veszélyére gondolva.

Végül sikerült befogni a megbolydult rovarokat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.