Németh Szilárdnak üzent az Anonymus

Meghackelték a Csepeli Sport Club Alapítvány honlapját.

MN
2017. 05. 29. 5:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Érdekes bejegyzés jelent meg a Csepeli Sport Club Alapítvány honlapján: a Németh Szilárd szavaira utaló „Birkózás – Aki teleszüli a világot, azé a világ” címmel tűnt fel egy hír az oldalon. Fotót is közzétettek Némethről, erre a „Vége van, Sziszi. Mindent tudunk rólad” szöveget írták – szúrta ki a 24.hu.

A bejegyzésben az Anonymus hackercsoport szokásos jelmondata (We are Legion. We do not forgive. We do not forget. Expect us.) is szerepel.

Az ügy előzménye, hogy kétmilliárd forintos költségvetési támogatást kap a Németh Szilárd által alapított és a rezsibiztos lakhelyére bejegyzett Magyar Birkózóakadémia Alapítvány, hogy felépítse a Kozma István magyar birkózóakadémia multifunkcionális sportcsarnokát Csepelen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.