Nyakó: Az MSZP nem nyilatkozik a Fidesz pártsajtójának

Szerinte a „közpénzen rekvirált” médiumok egy nem létező „álomvalóságot” mutatnak be.

MTI
2017. 05. 11. 10:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ellenzéki politikus csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatón az Echo TV-t, az M1-et, a TV2-t, az Origót, a Pestisrácok.hu-t, a 888.hu-t, a Magyar Időket, a Lokált, a Ripostot és a Magyar Hírlapot nevezte a Fidesz-pártsajtó részeinek.

Nyakó István döntésüket azzal magyarázta, hogy szerinte a „fideszesek által közpénzen rekvirált” médiumok állami támogatásokkal kistafírungozva egy nem létező „álomvalóságot” mutatnak be, miközben folyamatosan elferdítik az ellenzéki politikusok nyilatkozatait.

„Ahhoz asszisztáljunk, hogy manipulált anyagokat gyártsanak?” – kérdezte a szocialista politikus, aki példaként említette, hogy szerinte az Echo TV a közelmúltban „vegytiszta provokációt” hajtott végre miniszterelnök-jelöltjükkel szemben, amikor „kilincset rángatva” megpróbált bejutni Botka László szegedi irodájába egy hivatalos tárgyalásra.

„Megteheti-e bárki azt, hogy Kövér Lászlóhoz hívatlanul bemegy, rángatja a kilincsét, vagy éppen a miniszterelnökét, Orbán Viktorét?” – kérdezte Nyakó István, hozzátéve: a kormányoldal célja az volt, hogy egyrészt lejárassa Botka Lászlót, másrészt bemutassa, a „444.hu újságírónőjének fideszes vegzálása” után az „MSZP is ugyanezt csinálja”.

Nyakó István ezt követően úgy válaszolt az Echo TV újságírójának kérdésére, hogy őt nem újságírónak, hanem a Fidesz sajtósának tekinti, akiknek nem szoktak válaszolni a sajtótájékoztatókon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.