Nyomozás indult a volt fideszes képviselő ellen

Korrupció gyanújával indult nyomozás Józsefváros korábbi fideszes önkormányzati képviselője, Balogh István Szilveszter ellen.

MN
2017. 05. 11. 18:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Hír TV információi szerint elrendelték a nyomozást a VIII. kerület korábbi kormánypárti képviselője ellen üzletszerűen elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette miatt.

Az N1TV számolt be korábban arról, hogy Balogh István Szilveszter a Józsefvárosban a szociális bérlakásokban élőket sarcolta meg több tízezer forinttal. Arra hivatkozott, hogy neki köszönhetik a kiutalást.

 

 

 

 

hirdetés

Január végén mondott le képviselői mandátumáról, döntését azzal indokolta, hogy újságírói munkáját már nem tudja összeegyeztetni az önkormányzati feladatokkal. A józsefvárosi Magdolnanegyedben április végén ezért kellett választásokat kiírni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.