Rogánnak nem sikerült megúsznia az interjút, így simicskázott egy jóízűt

Az Index újságírójának különös találkozása a helikopterező miniszterrel és a kormánypárt új mantrájával.

MN
2017. 05. 17. 9:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Konzultációs fórumot tartott Rogán Antal a főváros XVII. kerületében. Az esemény után a sajtót mostanában feltűnően kerülő miniszternek is sikerült kérdéseket feltenni, annak ellenére, hogy mindent megtettek ennek megakadályozásáért.

Az Index videót is készített a helyszínen, amelyen látható, ahogy a portál újságírója háromszor is körbefutotta a művelődési házat, miközben Rogán sofőrje a kijáratok közt ingázott.

Végül sikerült megszólítani a minisztert, aki így sikertelenül próbált észrevétlenül távozni az eseményről. Rogán Antal azonban a kérdések megválaszolása helyett többször is inkább Simicska Lajost emlegette. Milyen érzés Simicska Lajosnak dolgozni? – kérdezte például az Index riporterétől, megismételve azt az állítást, amellyel a kormányzat az Index sikertelen felvásárlása után kezdte el támadni a hírportált, nevezetesen, hogy az Simicska Lajos tulajdonába vagy irányítása alá került.

Rogán Antal a villáminterjú során 

Rogán a HVG.hu-nak is nyilatkozott Rákosmentén. Ezt fel is használta a miniszter: a fórumon többször hivatkozott arra, hogy ő a HVG.hu-nak is nyilatkozik, nem kivételezik. Rogán ebben az interjúban azt mondta,

Szerkesztőségünk megjegyzése: Az Index kiadójával ellentétben lapunk kiadójának Simicska Lajos a tulajdonosa.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.