Szijjártó: A Tavares-jelentés után itt a Soros-jelentés

A külügyminiszter szerint természetesen Soros György hálózata lépett működésbe, a migránsok miatt.

MN
2017. 05. 17. 15:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Tavares-jelentés után itt a Soros-jelentés – reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán arra, hogy az Európai Parlament az EU-szerződés 7. cikke szerinti eljárás előkészítését kéri Magyarországgal szemben.

A miniszter az MTI-nek azt mondta: az európai intézmények egyértelműen nem tudják elfogadni azt, hogy a magyar kormány minden nemzetközi nyomásgyakorlás ellenére olyan migrációs politikát folytat, amelyben kizárólag Magyarország és a magyar emberek biztonságát tartja szem előtt.

Egy 2013-as, a kormányzatot szintén elmarasztaló jelentést jegyző portugál EP-képviselőre utalva úgy vélekedett, a mostani európai parlamenti szavazás „gyakorlatilag egy Tavares-jelentés helyett egy Soros-jelentésről szólt, Soros György hálózatának egy újabb támadását láthatjuk Magyarországgal szemben”.

###HIRDETES###

Szijjártó szerint teljesen mindegy, hogy „milyen nyomást akarnak ránk gyakorolni”, teljesen mindegy, hogy milyen jelentéseket fogadtatnak el az EP-vel, a kormány csak Magyarország és a magyar emberek biztonságát tartja szem előtt. Mindenki biztos lehet abban, hogy Magyarországra egyetlen egy illegális bevándorló sem teheti be a lábát – jelentette ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.