Tatabányai gyilkosság: beismerő vallomást tett a 15 éves gyanúsított

Egy 44 éves és egy 56 éves férfi meggyilkolásával gyanúsítják.

MN
2017. 05. 01. 7:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Őrizetbe vették és két ember megölésével gyanúsítják a vasárnap délután előállított 15 éves fiatalt – közölte a rendőrség vasárnap késő este honlapján.

Vasárnap reggel Tatabányán egy 44 éves és egy 56 éves férfit találtak holtan, az orvosszakértői vélemény alapján bűncselekmények áldozatai lettek. A rendőrök délután az emberölések miatt előállítottak egy 15 éves tatabányai lakost, a fiatalt elszámoltatták, majd később emberöléssel gyanúsították meg. Kihallgatásán a fiatal részletes beismerő vallomást tett, a nyomozók őrizetbe vették és indítványozták előzetes letartóztatását.

Az egyik holttestet a Győri úton, a város központjában található építményben találták meg, a második áldozatra a Reguly Antal téren találtak rá, egy tömbházak közötti füves területen.

A Kemma.hu információi szerint az áldozatok hajléktalanok voltak, akikre brutálisan összeverve találtak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.