Tíz kilométeres dugó alakult ki az M0-son

Útépítők akadályozzák a forgalmat az M0-s autóúton, hatalmas a torlódás.

MN
2017. 05. 16. 9:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Járhatatlanná vált az M0-s Megyeri híd felé vezető szakasza, az M3-as autópálya csomópontjában, a 67-es kilométernél ugyanis útépítők dolgoznak.

A forgalmat gyűjtő-elosztó ágra terelik, de ott is csak egy sávon, lépésben lehet közlekedni. Az M3-as autópálya előtt akár tíz kilométeres kocsisor is feltorlódhatott.

Az autósok az 54-es kilométernél lévő csomópontban tudnak kerülni az M31-es autópálya – Gödöllő – Mogyoród – M2-es autóút útvonalon, vagy az 58-as vagy a 3-as főúti, 60-as kilométernél térhetnek le a Budapesten átvezető, szakaszosan torlódásos Nagytarcsai út, vagy Szabadföld út – Vidámvásár utca – Ostoros út – Szlovák út – Rákospalotai határút – Szentmihályi út –  Árpád út útvonalon, írja az Útinform.

A Hír TV egyik munkatársa két és fél órán át araszolt az útépítés miatt kialakuló dugóban, a Megyeri hídhoz érve viszont már nem találkozott torlódással.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.