Túl drágán épült volna közösségi park a Millenárison, új tendert írnak ki

Széllkapu park helyett egy murvás gépkocsiparkoló éktelenkedik a lebontott ipari minisztérium helyén.

MN
2017. 05. 25. 9:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Eredménytelenül zárult a Millenáris Széllkapu Nonprofit Kft. által a Millenáris területén megvalósítandó közpark, közösségi tér, felszíni és felszín alatti létesítmények kivitelezése tárgyában indított közbeszerzési eljárás – írta közleményében a Miniszterelnökség.

Mivel az ajánlatok mindegyike jelentősen meghaladta a tervezett költségkeretet, ezért döntöttek így, ám hamarosan új eljárás indul.

Az Index április végén számolt be arról, hogy zöld park helyett még mindig csak egy murvás felszíni gépkocsiparkoló van a lebontott ipari minisztérium helyén. A projektcég szerint először egy mélygarázs épül, majd hozzákezdenek egy nagy, összefüggő park építésének, amely alatt alagútban vezetik át a forgalmat – tették hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.