Újabb óriástüntetésre készülhetünk

A tiltakozók a Műegyetem rakparton találkoznak majd, ahonnan a Kossuth térre mennek.

MN
2017. 05. 12. 10:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem adjuk a jövőnk, itt maradunk!” néven, közösen szervez tüntetést az Oktatási Szabadságot és a Nem maradunk csendben! csoport május 21-ére: a tervek szerint a tiltakozók a Műegyetem rakparton találkoznak, ahonnan a Kossuth térre mennek.

„Lex CEU, civilek elleni törvény, EU-ellenes kampány, a szabad média maradéka elleni háború, reklámadó, és folytathatnánk a sort. Az elmúlt másfél hónapban a kormány szisztematikus hadjáratot folytat a magyar szabadság megmaradt intézményei ellen. A jövőnk ellen” – olvasható az esemény Facebook-oldalán. A szervezők kiemelték, hogy május 26-án jár le az Európai Bizottság által a magyar kormánynak adott válaszadási határidő. „Üzenjük meg Brüsszelnek és Budapestnek, hogy mi, bal- és jobboldaliak, liberálisok és konzervatívok, együtt állunk ki a magyar szabadságért!” – fogalmaznak.

„Fogjunk össze, találkozunk május 21-én a Műegyetem rakparton és minél több vidéki és külföldi helyszínen, mutassuk meg, erősebbek vagyunk, mint ahogy a kormány gondolná!” – teszik hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.