Véres-taknyos zsebkendőkkel vonultak tüntetők Orbán házához

Nem hétköznapi akció zajlott a Cinege úton, ahol Orbán Viktornak és Bayer Zsoltnak is üzentek.

MN
2017. 05. 13. 14:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Széll Kálmán téri gyülekezést követően a Cinege útra, Orbán Viktor házához buszozott tüntetők egy csoportja, ahol Szabó Gábor „Tuareg” egy tűvel megszúrta az ujját, a vért zsebkendővel fogta fel, majd belefújta az orrát, ezzel emlékeztek meg Bayer Zsolt civilellenes kirohanására – írja a Hvg.hu.

A Szabó nevéhez köthető Demokratikus Ellenállás által szervezett szombati megmozdulás során a Cinege út tábláját jelképesen lecserélték „Putyin sugárútra”, szerintük ugyanis jelezni kell, hogy milyen utat jár a miniszterelnök. Néhány perc sípolást és Orbán-ellenes rigmusok kiabálását követően a két tucat tüntető elvonult, atrocitás nem történt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.