A tatai és a hatvani Tescók is busz nélkül maradnak

Az ózdi vásárlók sem számíthatnak a járatra.

MN
2017. 06. 07. 10:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tatai és a hatvani Tesco-vásárlók már nem számíthatnak a helyi járatra, az ugyanis május 30-tól nem tesz kitérőt a boltlánc egységeinél – szúrta ki a Napi.hu. Az ózdi egység esetében nem egyértelmű, mióta nem megy oda a helyi busz, a boltlánc honlapján szerepel egy januári és egy májusi dátum, de ezek alapján csak az biztos, hogy június óta nem jár oda busz.

A Tesco az idén több alkalommal módosította a korábbi forgatókönyveket. Januárban, majd februárban több saját – ingyenes – járat leállt, és több helyi járat már nem közlekedett a boltlánc egységeihez. A buszos elérhetőség így megszűnt a jászberényi, a miskolc-avasi, a nyírbátori, az oroszlányi, a salgótarjáni, a siófoki, a székesfehérvári hipermarketeknél, valamint a kiskunhalasi, a hajdúszoboszlói, az orosházai, a kazincbarcikai, a mezőkövesdi, a sárbogárdi, a nagyatádi, a marcali, a szerencsi és a nagykanizsai boltnál. A kőszegi üzlethez március óta nem megy a helyi busz. Az esztergomi egység esetében tavaly még két járat ment, ezekből az egyik, a Párkány felé közlekedő busz állt le az idén – idézi fel a Napi.hu.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.