Csiszár Jenő cáfolta, hogy olasz szóbelivel próbálkozott

A neve rajta volt a keddi szóbelizők listáján. A leendő főkonzul cáfolja a hírt.

MN
2017. 06. 08. 9:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Nem igaz, hogy most nyelvvizsgáztam volna, arra két hónapja került sor” – nyilatkozta a Borsnak Csiszár Jenő, amikor a lap arról kérdezte, hogy kedden tett-e szóbeli középfokú nyelvvizsgát olasz nyelvből.

Az igaz, hogy Csiszár márciusban írásbeli vizsgát tett Kecskeméten, ám válaszának ellentmond, hogy a Bors olvasója az ELTE Origo Nyelvvizsgaközpontjában kiszúrta a leendő milánói főkonzul nevét azon a listán, amely a szóbeli vizsgán részt vevőket tünteti fel. Az olvasó le is fotózta a bizonyítékot, így a jelek szerint Csiszár nem mondott igazat a nyelvvizsgájával kapcsolatban.

Magyar Nemzet írta meg elsőként, hogy Csiszár Jenő lesz ősztől az új milánói főkonzul, a Bors szerint az állás csaknem havi kétmillió forinttal járhat. A konzuli munka megkezdése előtt egy sor vizsgát kell még megcsinálnia.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.