DK: Tiszta a terep a fideszes haver előtt

Habony barátja Tarlósék segítségével vásárolja fel Budapestet – közölte a Demokratikus Koalíció.

MN
2017. 06. 21. 12:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Habony barátja Tarlósék segítségével vásárolja fel Budapestet – közölte a Demokratikus Koalíció (DK).

Gy. Németh Erzsébet, a párt fővárosi képviselője közleményben azt írja, a Fővárosi Közgyűlésen arról döntött a fideszes többség, hogy a Stadionok metrómegálló feletti értékes ingatlan átépíthető legyen egy 8-10 emeletes irodaházzá. „Ez az az épület, amelyet Orbán tanácsadójának, Habony Árpádnak a barátja készül megszerezni. A mai döntéssel tiszta a terep a fideszes haver előtt, aki korábban már jutányos áron jutott hozzá a legdrágább magyar luxusszálloda, a Four Seasons mögötti irodaházhoz is” – teszik hozzá.

A Demokratikus Koalíció szerint „szégyen, hogy Tarlós István és a fideszes városvezetés kiárusítja a fővárost a budapestiek talpa alól, előre helyzetbe hozva a Fidesz-közeli külföldi befektetőket”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.