Együtt: Lehet mondani Rogánról, hogy bűnöző

A Miniszterelnöki Kabinetiroda közleményben reagált: Portik emberének nevezte Juhász Pétert.

MN
2017. 06. 07. 17:04
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Rogán Antal bűnöző” – jelentette ki videoüzenetében Juhász Péter azt követően, hogy szerdán a bíróság másodfokon is elutasította a Rogán Antal az Együtt elnökével szemben benyújtott keresetét.

Juhászt azután perelte be becsületsértésért a kabinetminiszter, hogy azt állította: Rogán bűnöző, mert bűnözőkkel üzletelt, és még V. kerületi polgármesterként kijátszotta a belvárosiak ingatlanvagyonának egy jelentős részét.

Az Együtt elnöke a videóban kifejtette: „másodfokú ítélet született annak vonatkozásában, hogy Rogán Antalt lehet-e bűnözőnek nevezni. [ ] A bíróság ma kijelentette, hogy igenis állítható ez Rogán Antalról.”

A pert követően a Miniszterelnöki Kabinetiroda közleményt adott ki. Azt írták: „A Fővárosi Ítélőtábla két hete mondta ki, hogy Juhász Péter Portik embere, Portik ad feladatokat az Együtt elnökének.” Hangsúlyozták: „Juhász Péter tehát a bíróság szerint is egy elítélt bűnözőnek, az alvilág egykori fejének embere. Ezen tények ismeretében mindenki maga dönti el, hogy mennyire lehet hinni az Együtt elnökének.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.