Előállította a rendőrség Dániel Pétert

A Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren fogták el.

MN
2017. 06. 16. 11:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szerdán 00 óra 05 perckor a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren fogta el a rendőrség az Izraelből hazaérkező Dániel Pétert – erősítette meg a 444 információját a Fővárosi Főügyészség.

A portál azt írja, ezután a Budapest Környéki Törvényszékre állították elő, majd a törvényszéken megjelenő nyomozó ügyész utasítására a rendőrség gyanúsítotti kihallgatása céljából előállította a Budapesti Nyomozó Ügyészséghez, „ahol büntetőeljárást eredményező hamis vád bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon távozott.” Dániel Péter panaszt tett a gyanúsítás ellen. 

Wittner Mária azután jelentette fel Dániel Pétert, hogy még 2011-ben azt mondta róla „primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti”. Dániel bocsánatot kért, de addigra a feljelentés már megtörtént. Ezután nem jelent meg az ügyben kitűzött tárgyalásokon, időközben Izraelbe is költözött, a bíróság pedig kiadta ellene az elfogatóparancsot – idézi fel a 444.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.