Habonnyal makaózott, Molnár Gyulával kvaterkázott a milliárdos vállalkozó

Nyakó szerint a hazai és nemzetközi pénzügyi, gazdasági helyzetet vitatták meg Demján Sándorral.

MN
2017. 06. 22. 10:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elismerte a szocialisták sajtófőnöke, hogy Molnár Gyula pártelnök a plakáttörvényről szóló múlt heti szavazás után egy nappal találkozott Demján Sándorral. Azzal a nagyvállalkozóval, aki Makaóból nemrég Habony Árpáddal együtt érkezett haza Budapestre egy magánrepülőn – írja a Hír TV a honlapján.

Nyakó István közölte: sem a plakáttörvényről, sem más aktuálpolitikai kérdésről nem esett szó a találkozón. Állítja, hogy Molnár Gyula a hazai és nemzetközi pénzügyi, gazdasági helyzetet vitatta meg a nagyvállalkozóval. Arra a kérdésre viszont már nem válaszolt, hogy Molnár Gyula egyeztetett-e a találkozóról pártja miniszterelnök-jelöltjével, Botka Lászlóval.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.