Íme a könyvhét legnagyobb sztárja

Lakatos Leventéhez özönlöttek a rajongók.

Kuslits Szonja
2017. 06. 11. 17:11
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lakatos Levente, az egykori modell és műsorvezető, majd úgynevezett lifestyle-könyvekkel befutó szerző dedikálása volt a Könyvhét legnagyobb érdeklődésű eseménye, szúrta ki a Hvg.hu. Az óriási sor a beszámolók szerint három órával a meghirdetett kezdés után, este 9-re fogyott csak el a Vörösmarty téren.

Lakatos Leventének 2008-ban jelent meg első könyve, a Legyél Sikeres Fiatal!, mely lifestyle kötet egy új generáció számára. 2010 nyarán pedig az első regénye, a Barbibébi látott napvilágot. A könyveiben az erotika, a szerelem, a szenvedély és a krimi is helyet kap. Ő a fiatal felnőtt generáció egyik kedvenc szerzője.

Egy korábbi interjúban, melyet a Life.hu-nak adott arról beszélt: a karaktereken keresztül nézőpontokat mutat, az olvasó pedig eldöntheti, melyik áll hozzá közelebb. Egyik vélemény sem jobb a másiknál, eközben mindegyikben – ha csak nyomokban is, de – ott az igazság.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.