Inkább az IKEA-ban dolgoznak a dél-pesti kórház nővérei

Lezártak egy teljes osztályt, mert az ápolók inkább elmentek, a korábbi fizetésük többszöröséért.

MN
2017. 06. 20. 17:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lezárták a Jahn Ferenc Dél-Pesti Kórház 3-as számú belgyógyászati osztályát, mivel tömegével mondtak fel a dolgozók – értesült a Hír TV. Az Facebookon olyan információ terjed, hogy a felmondott nővérek és ápolók többsége a nemrég a közelben megnyílt soroksári IKEA bútoráruházban vállalt munkát, ott ugyanis korábbi fizetésük többszörösét keresik meg.

A Hír TV kereste a kórház vezetését, de ők írásos megkeresést kértek. Az e-mailben elküldött kérdésekre a csatorna egyelőre nem kapott választ. Keresték az IKEA-t is, hogy erősítsék meg, hozzájuk mentek dolgozni a dél-pesti kórház dolgozói, de ők csak annyit írtak, hogy kollégáik korábbi munkahelyéről nem adhatnak felvilágosítást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.