Jobbik: 10-12 ezer forintot fizetne a Fidesz a cigány szavazatokért

Az ellenzéki párt úgy véli, a romák voksai miatt kötött megállapodást Orbán Viktor Farkas Flóriánnal.

MN
2017. 06. 07. 13:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Belső információink szerint a 2018. évi országgyűlési választáson [ ] ha cigány szavazók például telefonnal készített fotókkal bizonyítják majd, hogy a Fidesz–KDNP-re és az ő jelöltjeikre szavaznak, akkor 10-12 ezer forint üti a markukat” – mondta a Hír TV tudósítása alapján Apáti István szerdai sajtótájékoztatóján.

Az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szerint ez nem más, mint a választás rendje elleni bűncselekmény, választási csalás, és az ország kormányfője ehhez nyújt komoly segítséget. A politikus azt is elmondta, hogy ez választási rasszizmus, ugyanis a kormánypártok csak az olcsó szavazatok miatt tartják fontosnak a cigányokat. Hozzátette: pártjuk a lehetséges választási csalásokat kivizsgáltatja.

Apáti István hangsúlyozta: „Nagy bajban van a Fidesz, láthatóan megvásárolt cigány szavaztok nélkül már a feles többségű győzelmet sem tudják elképzelni, és ez az egyszerű oka annak, hogy miért hagyják Farkas Flóriánt futni.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.