Kerényi György az MSZP új kommunikációs vezetője

Kerényi György 2006 és 2010 között a Kossuth Rádió főszerkesztőjeként dolgozott, irányította az adó rebrandingjét.

MTI
2017. 06. 02. 13:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az eddig újságíróként dolgozó szakember több médium alapításában is részt vett: 1991-ben a Tilos Rádió, később a Roma Sajtóközpont (mindkettőben dolgozott is), 2000-től pedig a régió első roma rádiója, a Rádió C alapítója volt – utóbbit 4 évig vezette is. Az utóbbi három évben önkéntesként segítette két, fogvatartottak által működtetett börtönrádió elindítását.

A 90-es években hét évig a Magyar Narancs újságírója volt.

Kerényi György 2006 és 2010 között a Kossuth Rádió főszerkesztőjeként dolgozott, irányította az adó rebrandingjét. A Kossuth hallgatottsága ebben az időben kezdett el egy évtized után újra növekedni és vált a leghallgatottabb rádióvá.

Kerényi György tíz évig tanított az ELTE Művészetelméleti és Médiakutatási Intézetében.

2013-ban a Vs.hu portál alapító főszerkesztője lett. A laptól pár hónap után politikai okok miatt távozott. Az utóbbi két évben a szlovákiai közszolgálati média magyar adójánál, a Pátria Rádiónál volt tanácsadó és műsorkészítő.

Kerényi György Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje megkeresésére vállalta el a párt kommunikációs vezetőjének feladatát – áll az MSZP által kiadott sajtóközleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.